BioCup

BioCup Kartonnen Koffiebekers

BioCup is een 100% renewable kartonnen koffiebeker en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en volledig te bedrukken. De BioCup koffiebekers zijn gemaakt van gerecycled karton met het PEFC keurmerk. Om de beker vochtbestendig te maken is de beker voorzien van een PLA (maiszetmeel) coating in plaats van een plastic coating. Met al deze eigenschappen maakt de BioCup zeer geschikt voor een MVO beleid.

Kartonnen Koffiebekers met uw eigen design?

Veelvuldig wordt er gebruik gemaakt van de standaard bekers die geleverd worden met promotie voor het koffiebedrijf. Het logo van het koffie bedrijf staat er groots op waardoor je onbewust zowel intern als extern promotie maakt voor hun.

Het zou toch beter zijn om je eigen logo dan wel je eigen huisstijl op je koffiebekers te laten bedrukken zodat je die kan inzetten voor allerlei promotionele doeleinden? De consument draagt je bedrijfslogo dan wel je marketingboodschap uit en iedereen ziet meteen een originele beker in eigen ontwerp.

Promotiebeker biedt bedrukte bekers aan vanaf 50 stuks in diverse maatvoeringen en wij maken gebruik van verschillende technieken.

Ontwerp uw eigen kartonnen koffiebeker of laat het ontwerpen voor een eenmalig bedrag van € 75,- per ontwerp.

U kunt u ontwerp mailen naar info@promotiebeker.nl, of upload uw bestand bij bestelling.

4 artikel(en)

Set Descending Direction
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

Set Descending Direction
per pagina

Foto-tabel  Lijst